Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre inainte de a face o comanda.

Odata ce ati plasat comanda pe site-ul nostru, consideram ca implicit sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de mai jos.
De asemenea , Termenii si Conditiile pot fi actualizate sau modificate periodic in functie de legislatia in domeniu si de alte modificari a politicii companiei, de aceea va rugam sa cititi aceasta sectiune de fiecare data cand plasati o comanda pe site-ul www.rochiielegantedelux.ro

Produsele prezentate pe www.rochiielegantedelux.ro sunt livrate in ambalajul original si sunt insotite, in momentul livrarii, de factura/bon fiscal. Produsele sunt livrate in 2 zile lucratoare daca sunt pe stoc in showroom sau in 10-60 zile lucratoare care se aduc / realizeaza pe comanda.

Inainte de finalizarea comenzii un reprezentant de al nostru va va contacta si va va confirma disponibilitatea stocului sau infirma.

Daca produsul a iesit din fabricatie comanda se anuleaza.

Daca perioada de livrare comunicata de consultantul Evening LooK by Sposa dell Amore in momentul ante finalizarii, nu este cea dorita de dumneavoastra, comanda se anuleaza.

CONDITIILE COMENZII:
a. Comanda nu se finalizeaza pana nu veti fi contactat de un reprezentat de al nostru telefonic sau prin email si dupa ce se primeste avansul in cont sau cash.( pentru produsele aduse pe comanda) daca modelul ales si masura sunt pe stoc in magazin se va livra in 2-3 zile lucratoare iar plata acesteia se va face la curier + transport.
b. Comanda se va face alegand masura potrivita consultand size chart-ul de la produs. ( dupa ce va veti masura).
c. Daca nu va incadrati in masurile standard va rog sa ne comunicati si sa ne dati masurile dumneavoastra pentru a vedea care masura este mai potrivita in a o comanda. Daca mai trebuiesc ajustate putin se pot efectua de catre un croitor din zona dumneavoastra iar daca sunteti din Bucuresti , modificarile se pot face la noi la atelier in limita timpului disponibil si CONTRA COST.

Preturile modificarilor le veti afla la atelier.
In cazul in care rochia a fost creata dupa masura personalizata si ati platit o extra taxa de personalizare, atunci veti avea retusul ( stramtat + scurtat)  la atelier GRATUIT.

Se deconteaza doar modificarile efectuate produselor comandate personalizate.
d.Daca clientul nu mai doreste rochia comandata masura standard sau o returneaza ii oferim urmatoarele posibilitati:

* va alege alta masura

* va alege alt model sau daca nu mai vrea alta rochie i se va restitui suma platita, mai putin cheltuielile de transport individual fabrica-Bucuresti, consultanta si alte taxe neprevazute (aprox. 60 euro).
e. Rochiile se pot face pe corpul dumneavoastra platind o extra taxa.(100 euro).
Acestea nu se pot returna si nici nu se poate refuza ridicarea lor de la sediul nostru, cof. OUG 34/2014.
f. Pot exista marje de eroare de 2-3 cm dar acestea se pot ajusta la un croitor. Daca se doresc alte modificari decat cele legate de masura si lungime, acestea vor fi achitate de clienta.
Daca produsul care trebuie modificat este comandat ca masura standard, cheltuiala este suportata de client.
g. Rochiile se returneaza si / sau se schimba cu alt produs in cazul in care prezinta rupturi, daca nu se aseamana cu poza din comanda, daca nu vi se potriveste si numai daca este o masura standard.
h. Nu se accepta neridicarea produselor realizate dupa preferintele dumneavoastra conf. OUG 34/2014
i. Produsele personalizate nu se returneaza conf. 34/2014.
j. Daca in termen de 48 de ore nu se plateste avansul, comanda se anuleaza.
k. Pot exista mici diferente de nuanta din cauza luminii
l. Sunt greseli de aplicatie sau lucrari de mentenanta daca apar preturi de 0,00 lei la unele produse, daca nu se publica anunt cu Epuizare de stoc. Acele comenzi nu se iau in calcul

m. Produsele prezentate pe site pot sa iasa din fabricatie iar acest lucru se va aduce la cunostinta dupa lansarea comenzii telefonic, prin email sau direct de pe site. Modelul ales initial se poate schimba la solicitarea clientului cu altul care este inca disponibili in stoc sau la comanda.
Daca nu se mai doreste alt model sau masura, comanda se anuleaza.
n.Daca comanda sufera modificari in timpul productiei, data de livrarea nu va mai fi acceasi din fisa de comanda, ci atunci cand produsul va fi gata, dar sa fie pana la data evenimentului

o.Daca se ivesc modificari legate de productia modelului comandat si clientul este de acord, se anuleaza datele initiale notate in fisa de comanda.

p. Daca comanda se face din magazinul partener Sposa dell’Amore conditiile de mai sus nu mai sunt valabile, si se vor respecta doar cele din contractul de vanzare-cumparare semnat in magazin.

r. Ofertele afisate pe site-ul online www.rochiielegantedelux.ro pot diferi de cele din magazinul fizic Sposa dell Amore.

q. Daca doriti sa beneficiati de ofertele de pe site, este indicat sa se comande online.

s. Daca comandati rochie de ocazie pentru un eveniment care are loc cu 10-15 zile de la comanda, este indicat sa ne contactati ca sa va confirmam perioada de livrare exacta.

t. Preturile anumitor produse de pe site pot diferi ce cele din magazin, disponibile la proba.

Nu suntem raspunzatori intarzierilor datorita controalelor vamale sau de cele din preajma Sarbatorilor anuale.

Avansul si/sau platile partiale se va/vor inapoia in cazul comenzilor personalizate, doar cand acestea ajung dupa eveniment si doar daca intarzierea este cauzata de noi.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri in timp ce faceti cumparaturi pe site-ul nostru, echipa noastra de Servicii pentru Clienti este aici pentru a va ajuta( chat, telefonic sau prin mail.)

Aceste informatii se pot modifica fara vreun anunt in prealabil